سایت تفریحی سرگرمی آموزشی ناگهان


کانال سروش

راه های طلایی کنار آمدن با شکست عشقی، تنهایی، طلاق | چگونه تنها زندگی کنیم و لذت ببریم


سایت ناگهان

مردم به دلایلی از جمله ناراحتی های اجتماعی ساده، گوشه گیری، شکست عشقی، طلاق یا انزوای عمدی احساس تنهایی می کنند. هر کسی به نحوی تنهایی را تجربه می کند. با این حال، خوشبختانه راه هایی برای غلبه بر تنهایی وجود دارد. سایت ناگهان به شما پیشنهاد می کند با توجه با نکات زیر، از تنهایی خود لذت ببرید.


 

بخش 1 از 3: آرامش دادن به خودتان


1   درک کنید که شما تنها نیستید. همه ما تنها می شویم اما این بدان معنی نیست که شما مشکلی دارید یا رفتار غلطی از شما سر زده است. افرادی در طول تحولات زندگیشان مستعد به تنهایی هستند، مخصوصاً کسانی که برای رسیدن به زندگی بهتر تلاش می کنند. اگر شما از جهاتی در حال تغییر در خودتان هستید مانند پیدا کردن راه های جدیدی برای زندگی کردن، بنابراین، شما قطعاً کمی تنها خواهید شد زیرا شما به دنبال افراد جدیدی برای در میان گذاشتن افکار و علایقتان هستید.


2   در فعالیت های گروهی شرکت کنید. به یک تیم ورزشی بپیوندید یا به کلاس بروید. به انجام کارهایی در جامعه داوطلب شوید. اگر شما فردی خجالتی و کمرو هستید، برای انجام فعالیت های اجتماعی، گروهی را بیابید حتی اگر مجبور هستید آنلاین باشید و آن فعالیت را به صورت آنلاین انجام دهید.

صرفا جهت دوست یابی یا ملاقات با دیگران در جمع شرکت نکنید. سعی کنید بدون هیچ انتظاری به آن مکان ها بروید و خودتان لذت ببرید. به فعالیت های مورد علاقه تان مشغول شوید و همچنین در گروهای مردمی مانند کلوب های کتاب، گروه های مسجدی، کنسرت ها و نمایشگاه های هنری شرکت کنید.

3   به خودتان اجازه ندهید در تنهایی غرق شوید. به جای اینکه دائماً احساس تنهایی کنید، خودتان را به انجام کاری مانند پیاده روی، کتاب خواندن یا دوچرخه سواری مشغول کرده تا ذهنتان مشغول شده و کمتر احساس تنهایی کنید. فعالیت ها و سرگرمی های جدید را امتحان کنید و از انجام چیزهای جدید نترسید. داشتن تجربه های جدید موجب می شود که شما بتوانید در موقعیت های اجتماعی خودتان را بیان کنید (به این ترتیب بیشتر با دیگران صحبت می کنید) و با شروع بحث و گفتگو، روابط جدید نیز شکل خواهد گرفت.

خودتان را مشغول کنید. مشغولیت و داشتن وقت آزاد کمتر موجب می شود که کمتر احساس تنهایی کنید. خودتان را به کار و فعالیت های فوق برنامه مشغول کنید.

4   انجام فعالیت های اجتماعی خود را از سر بگیرید. در بسیاری از موارد، شریک زندگیتان یا دوست شما در کنار شما نیست اما آن فعالیت ها و سرگرمی هایی که قبلاً با او انجام می دادید، هنوز وجود دارند. به عنوان مثال، اگر گاهی اوقات برای شام با او به رستوران یا برای تماشای فیلم سینمایی به سینما می رفتید، با وجود اینکه او در کنار شما نیست، خودتان به سینما یا رستورانی زیبا بروید. اگرچه انجام چنین کارهایی به تنهایی برای اولین بار سخت است چون شما قبلاً این کارها را با شخص دیگری انجام می دادید اما نگذارید این عادت شما را عقب نگه دارد. عجیب نیست که برای خودتان لباس های زیبا پوشیده و به رستوران بروید و کارهایی را به تنهایی انجام دهید. هنگامی که شما دلیل انجام این کارها را در گذشته به یاد بیاورید، می توانید دوباره از انجام آن کارها لذت ببرید.

اگر شما برای غذا خوردن یا نوشیدن قهوه به تنهایی بیرون می روید، یک کتاب، مجله یا روزنامه ای را به خودتان همراه داشته باشید، در این صورت، می توانید به تنهایی، خودتان را سرگرم و مشغول کنید. به خاطر داشته باشید هنگامی که افراد به تنهایی بیرون می روند، قصد دارند با خودشان خلوت کنند، بنابراین، اینطور نیست که دیگران به تنها نشستن شما نگاه کرده و دوست و همراه نداشتن شما را ارزیابی کنند.

5   می توانید یک حیوان خانگی داشته باشید. اگر واقعاً به سختی می توانید خودتان را مشغول کنید، می توانید یک حیوان خانگی مانند سگ یا گربه داشته باشید. برای قرن ها حیوانات خانگی همراهانی اهلی برای انسان ها شده اند به این دلیل که دریافت محبت و اعتماد از یک حیوان می تواند تجربه فوق العاده تاثیرگذاری باشد.

برای حیوانتان، یک صاحب مسئول باشید. مطمئن شوید که حیوان شما عقیم شده است و اگر برای رسیدگی و انجام مراقبت های روزانه آن حیوان آمادگی دارید، آن را به زندگی تان وارد کرده و مسئولیت آن را بپذیرید.

 

بخش 2 از 3: دوباره اجتماعی شدن


1   به افرادی که می شناسید، زنگ بزنید یا دور هم جمع شوید. حتی اگر در حال حاضر مایل نیستید با آن فرد در ارتباط باشید اما ارتباط انسانی موجب می شود شما بتوانید براحتی با افراد بیشتری ارتباط برقرار کنید.

بیشتر شنونده باشید تا گوینده. با گوش دادن به حرف های دیگران در مقایسه با هنگامی که شما بی وقفه در مورد خودتان صحبت می کنید، روابطتان بیشتر عمیق و نزدیک می شود.
سعی کنید ارتباطاتی که در حال حاظر دارید، خسته کننده نشوند.

2   در روابط اجتماعی خود ابتکار عمل به خرج دهید. برای برقراری ارتباط با دیگران، منتظر نباشید که آن ها به این کار اقدام کنند: خودتان پیش قدم شوید. اگر مایل هستید آن شخص را به خوردن یک قهوه و یا صحبت کردن دعوت کنید. شما باید همیشه پیش از اینکه دیگران به شما ابراز علاقه کنند، شما این کار را انجام دهید.

به یاد داشته باشید که سعی می کنید در زندگی شخصی دیگر برای خودتان جایی باز کنید و با ملاحظه نیز باشید. فکر نکنید که فقط با ملاقات آن شخص می توانید سریع یک دوست پیدا کنید. دوست یابی می تواند فرایند طولانی باشد که باید با دقت و تلاش صورت گیرد و اکثر افرادی که شما در حال حاضر ملاقات می کنید، زندگی و دوستان شخصی خودشان را دارند، بنابراین، باید به آن ها زمان بدهید.

3   زمانی را با خانواده تان بگذرانید. حتی اگر شما در گذشته رابطه خوبی با یکی از اعضای خانواده تان نداشته اید، فرصت هایی وجود دارد که آن ها پیشنهاد ارتباط مجدد شما را خواهند پذیرفت. می توانید دوستانتان را به دیگران معرفی کنید و افراد جدید را با آن ها ملاقات کنید. این کار به شما کمک می کند که در جمع کمتر احساس تنهایی کنید.

اگر شما دائماً پر مشغله هستید، ممکن است برای افرادی که در زندگیتان اهمیت دارند، زمانی برای ابراز علاقه و محبت نداشته باشید. برای آن افراد یک چیز خوشمزه بپزید، یک وعده غذایی لذیذ یا یک بیسکویت شکلی زیبا برای دوست وفادارتان درست کنید، این کار روابط شما را شیرین تر می کند.

4   حضوری مطلوب و دلپذیر داشته باشید. با مصاحبت لذت بخش و شادتان دیگران را جذب خود کنید. به جای شخصیتی انتقادی، دارای شخصیتی مفرح باشید. از جزئیات غیر مهم افراد دیگر مانند لباس یا مدل موهایشان، ایراد نگیرید. آن ها دوست ندارند لکه روی لباس شان را به آن ها گوشزد کنید، وقتی آن ها نمی توانند برای برطرف کردن آن در آن شرایط کاری انجام دهند. آن ها دوست دارند که شما فکر کنید چقدر لباس شان زیبا و مناسب است یا اینکه شما مقاله آن ها را مطالعه کرده اید. فقط گاه گاهی وقتی چیزی را دوست دارید، آن را به آن ها بگویید، بیش از حد نیز از آن ها تعریف نکنید. این بهترین چیزی است که یخ ارتباط را می شکند و طی زمان به تدریج موجب اعتماد افراد به شما می شود زیرا آن ها به این درک می رسند که شما از آن ها انتقاد نخواهید کرد.

5   به یک گروه آنلاین بپیوندید. گاهی اوقات چنین کاری می تواند کمک کننده باشد. افکار و تجربیات خود را با آن ها به اشتراک بگذارید یا از افرادی که موقعیت مشابه شما را تجربه می کنند، سوالاتی بپرسید. انجمن های آنلاین اغلب به شما این امکان را می دهند که در در عین حال که به دیگران کمک می کنید، به خودتان نیز کمک کنید.

به خاطر داشته باشید هنگامی که آنلاین هستید، مراقب باشید. در چنین انجمن های آنلاینی ممکن است آن فرد آنطور که خودش را معرفی می کند، نباشد و شکارچی باشد که از تنهایی دیگران سوء استفاده می کند.

 

بخش 3 از 3: لذت بردن از تنهایی


1   بین تنها بودن و موقعیت تنهایی فرق قائل شوید. منظور از تنها بودن هنگامی است که شما از تنها بودن ناراحت هستید. موقعیت تنهایی هنگامی است که شما از آن شرایط شاد و خوشحال هستید. سعی کنید با موقعیت تنهایی مشکلی نداشته باشید و از تنهایی لذت ببرید. اوقات تنهایی می تواند لذت بخش و مفید باشد.


2   خودتان را شاد کنید و برای این کار وقت بگذارید. ما معمولاً بیشتر وقت خودمان را به دیگران اختصاص می دهیم و از خودمان غفلت می کنیم. اگر شما یک دوره تنهایی را تجربه می کنید، سعی کنید از آن برای انجام کارهایی که تمایل دارید، برای خودتان انجام دهید، استفاده کرده و بهره ببرید. تنهایی می تواند یک فرصت فوق العاده ای باشد و شما باید خوشحال باشید!


3   به یک باشگاه ورزشی بروید. هنگامی که ما پر مشغله هستیم، ورزش کردن و مراقبت از بدنمان معمولاً اولین چیزی است که کنار گذاشته شده و از آن غفلت می کنیم. اگر زمان کمتری را با افراد دیگر می گذرانید، سعی کنید زمانی را برای ورزش کردن اختصاص دهید. اگر برای ورزش کردن به باشگاه می روید حتی ممکن است تعدادی دوست جدید یا فرد خاصی را در آن مکان ملاقات کنید.


4   مهارت جدیدی را یاد بگیرید. اگر می خواهید که از اوقات تنهایی خود استفاده کرده و از آن لذت ببرید، مهارت جدیدی را یاد بگیرید. شما می توانید نواختن یک ساز، طراحی یا آموزش رقص را یاد بگیرید. رفتن و یادگیری این مهارت ها با دیگران، سبب ملاقات شما با افراد جدید و بروز احساسات شما می شود. تنهایی تان را به چیزی زیبا تبدیل کنید!

برای خودتان غذایی خوشمزه درست کنید یا برای دوستان یا همسایگان خود شیرینی خوشمزه بپزید. آشپزی موجب بهبود روحیه شما می شود، شما می توانید با این کار توجه و تمرکزتان را به درست کردن چیزی مغذی معطوف کنید.

5   کار بزرگی انجام دهید. اکثر افراد اهداف بزرگی دارند که می خواهد آن را انجام دهند و هزاران بهانه نیز برای انجام ندادن آن اهداف دارند. آیا شما تا به حال خواسته اید یک کتاب بنویسید؟ یک فیلم بسازید؟ از تنهایی تان به عنوان بهانه ای برای انجام آن اهداف استفاده کنید. چه کسی می داند، شاید آن به چیزی تبدیل شود که به دیگران برای کنار آمدن با تنهایی کمک کند.....


نکات

یاد بگیرید که خودتان به تنهایی شاد باشید. هنگامی که خودتان را دوست دارید، آن در روحیه و چهره شما نشان داده می شود. مردم دوست دارند با افراد شاد و با اعتماد به نفس رابطه داشته باشند.

این مسئله را درک کنید که برای شاد بودن، لازم نیست حتما با کسی در رابطه باشید. ممکن است برای شما سخت باشد به دوستانتان سر بزنید یا افرادی را ملاقات کنید یا اینکه مشکلی وجود دارد که شما مایل به ملاقات آن افراد نیستید. شما به ملاقات افرادی یا اینکه عضوی از گروهی باشید یا توسط کسانی مراقبت شوید، مجبور نیستید. تنها هنگامی که آمادگی دارید، با افراد جدید ملاقات کرده و با آن ها آشنا شوید.

به خاطر داشته باشید که شما تا حدودی کمرو و خجالتی هستید چون دیگران نیز همین طور هستند. راحت باشید، دیگران به نقص های شما توجه نمی کنند، آن ها بیشتر به رفتار و اعمال خودشان توجه و تمرکز دارند.

روحیه و جوی مثبت ایجاد کنید. درک کنید که تنهایی می تواند زمان مناسبی برای تجربه چیزهای جدید، ریلکسیشن یا آرامش یا پرورش استعداد و خلاقیت شما باشد. برخی از شخصیت های معروف زمان زیادی را به تنهایی سپری کرده اند.

خودتان باشید! لازم نیست برای اینکه با دیگران دوست باشید یا دیگران شما را دوست داشته باشند، وانمود کنید که دارای شخصیت غیر واقعی هستید. افراد مختلف دارای سلیقه های متفاوتی هستند. اوقاتی را با خودتان خلوت کنید و خصوصیت های خود را بیشتر بشناسید. دیگران شما را به خاطر آنچه هستید، دوست دارند نه برای آنچه می خواهید باشید.

گاهی اوقات شما ممکن است دست به تظاهر بزنید. به خودتان اجازه ندهید تظاهر به چیزی کنید که نیستید حتی اگر مجبور شوید برای دوره زمانی، لحظات سختی را تجربه کنید. بهتر است که از اوقات تنهایی تان برای بیرون رفتن، ملاقات دیگران و تجربه چیزهای جدید استفاده کنید. خودتان را دوست داشته باشید، در این صورت، دیگران نیز شما را دوست خواهند داشت.

دلیل تنها بودن خود را تجزیه و تحیل کنید. گاهی اوقات، مخصوصاً پس از طلاق، ممکن است شما فکر کنید که دلیل تنهایی شما از دست دادن آن فرد است. با این حال، ممکن است همیشه جدایی دلیل بر تنهایی شما نباشد. ممکن است در روابطتان کمتر برای دوستانتان وقت بگذارید یا فراموش کرده اید هنگامی که اوقاتی را با کسانی که دوستشان دارید، می گذرانید، چقدر روحیه شما بهتر می شود. سعی کنید بفهمید شما در حال حاضر چه نوع مصاحبتی را نیاز دارید.

کسانی را که به صورت اتفاقی با آن ها آشنا شده اید را به عنوان یک دوست واقعی که بتوانید از هر نظر به او اعتماد کنید، در نظر نگیرید. اجازه دهید اعتماد با گذشت زمان شکل بگیرد و آن ها را همانطور که هستند، بپذیرید. هیچ ایرادی وجود ندارد اگر شما با افراد زیادی آشنا باشید و رابطه برقرار کنید، یک تعداد معقولی از دوستان که با شما ملاقات داشته باشند و شما فعالیت هایتان را با آن ها در میان بگذارید و یک گروه بسیار کوچک از دوستان صمیمی که فقط به آن ها اعتماد داشته و اطلاعات شخصی تان را با آن ها در میان بگذارید.

بدانید که یک شخص حتی در میان جمع هم می تواند تنها باشد. شما ممکن است خانواده، دوستان و آشنایانی داشته باشید اما هنوز احساس تنهایی کنید. برای برخی از افراد، برقراری ارتباط با افرادی که در کنارشان هستند، سخت است. در این مورد، دریافت مشاوره می تواند مفید و موثر باشد.


هشدارها

اگر احساس تنهایی می کنید، کمتر از وب سایت های اجتماعی مانند فیس بوک یا توییتر استفاده کنید. این وب سایت ها به روابط اجتماعی شما کمکی نمی کنند. گاهی اوقات افراد در این وب سایت ها می توانند بی رحم باشند، انجام چنین فعالیت هایی می تواند حتی وضعیت روحی شما را بدتر کند. در عوض، سعی کنید کارهایی را در بیرون از منزل مانند یک پیاده روی طولانی، بازی با حیوان خانگی تان یا بیرون رفتن با دوستانتان را انجام دهید.

اگر شما دائماً احساس تنهایی می کنید، به یک روانپزشک مراجعه کنید. این حالت روحی می تواند از علائم افسردگی باشد.

اگر شما بیش از حد به انجمن های آنلاین به عنوان یک دریچه اجتماعی وابسته شوید، ممکن است دچار وابستگی شدید (اعتیاد) و عوارض شدیدتری گردید. از این انجمن های آنلاین به عنوان یک ابزاری برای ملاقات با دیگران و در میان گذاشتن علایقتان استفاده کنید و سعی کنید با دوستان آنلاین تان به صورت حضوری دور هم جمع شوید. این انجمن ها می تواند فیلتر خوبی برای تشخیص علایق واقعی تان باشد اما نباید انتظار داشته باشید آن افراد همانطور که به صورت آنلاین خودشان را معرفی کرده اند، در ملاقات حضوری نیز همانطور باشند.

تنهایی وضعیتی است که فرقه ها، باندها و گروه های دیگر از افراد آسیب پذیر سوء استفاده می کنند و به طور منفی بر شما تاثیر خواهند گذاشت. مراقب باشید و به آنچه که در مورد گروه هایی که قصد پیوستن به آن ها را دارید و گفته می شود، با دقت گوش کنید.

شما ممکن است افراد بدی را در گروهای بدی پیدا کنید. سعی کنید افراد خوبی را در گروه های خوب بیابید.


 

سایت ناگهان
تنهاییراهکار

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برخی از مطالب مرتبط با موضوع روانشناسی :








  داغ ترین ها











  ببین و بخند