سایت تفریحی سرگرمی آموزشی ناگهان


کانال سروش

رژیم غذایی ضد اضطراب| چطور از طریق رژیم غذایی اضطراب خود را کاهش دهیم


سایت ناگهان

معرفی 14 ماده غذایی موثر در کاهش اضطراب

برای جلوگیری و یا کاهش علائم اضطراب چه غذاهایی بخوریم و چه غذاهایی نخوریم؟

معرفی 14 ماده غذایی موثر در کاهش اضطراب

 

رژیم ضد اضطراب چیست؟

این رژیم غذایی که در ابتدا توسط علی میلر Ali Miller ، تهیه شده است ، برای کاهش التهاب ، ترمیم روده و تعادل هورمون ها و مواد شیمیایی استرس از طریق غذا و تغذیه طراحی شده است. این یک رویکرد طبیعی برای مدیریت اضطراب است که می تواند از برنامه های سنتی درمان اضطراب برای کمک به پیشگیری و مدیریت افکار و احساسات اضطرابی استفاده کرد.

 

اگر شما علاقه مند هستید یک رژیم غذایی ضد اضطراب را امتحان کنید ، ما لیست 14 ماده غذایی را برای خوردن و اجتناب از آن در زیر به اشتراک می گذاریم

برنامه غذایی برای متوقف کردن افکار رقابتی ، نگران کننده . زندگی بدون هراس ، در اینجا.

 

6 ماده غذایی برای جلوگیری از رژیم های ضد اضطراب

1. کافئین

اگر از اضطراب رنج می برید ، شاید تعجب آور نباشد اگر بخوانید که کافئین یکی از موارد اصلی مضر برای رژیم ضد اضطراب است. از آنجا که کافئین یک ماده محرک است ، نه تنها علائم اضطراب را افزایش می دهد ، بلکه می تواند حمله اضطرابی را نیز تحریک کند. کافئین همچنین تأثیر منفی بر خواب دارد ، بنابراین بهتر است فنجان قهوه یا چای خود را به صبح محدود کنید یا در صورت امکان آن را کاملاً از بین ببرید. اگر از نوشیدنی های گرم در طول روز لذت می برید ، از دمنوش های گیاهی استفاده کنید.

 

2. قند

در حالی که یک درمان شیرین ممکن است رضایت فوری را در زمان استرس فراهم کند ، اما بالا و پایین هایی که در بدن ما ایجاد می کند ، می توانیم احساس عصبانیت ، عصبی و تحریک پذیری کنیم. شکر کنار آمدن با افکار و احساسات اضطراب آور کار را برای ما دشوارتر می کند ، و اگر از افسردگی نیز رنج می برید می تواند احساس غم و اندوه را افزایش دهد. حذف شکر همچنین می تواند احساس حمله وحشت را شبیه سازی کند ، بنابراین به آرامی مصرف آن را کم کنید و در صورت امکان از جایگزین های شکر مانند عسل و شربت افرا استفاده کنید.

 

3. الكل

در حالی اغلب افراد فکر می کنند که یک لیوان (یا 2) شراب قطعاً به آنها کمک می کند تا در کوتاه مدت اضطراب کمتری داشته باشند ، اما در واقع مصرف الکل ، اضطراب را افزایش می دهد. الکل بر کیفیت خواب تأثیر می گذارد و سطح سروتونین را تغییر می دهد ، بنابراین با از بین رفتن اثرات مثبت ، اغلب علائم اضطراب را بدتر می کند.

معرفی 14 ماده غذایی موثر در کاهش اضطراب 2

4. کربوهیدرات های تصفیه شده

کاهش مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده - غذاهایی مانند کلوچه ، کیک ، شیرینی ، آب نبات ، فست فودها ، غذاهای نان دار یا کوبیده ، غلات شیرین ، پاستا ، نان شیرینی و پیتزا - فواید زیادی برای سلامتی دارد ، به خصوص در مورد کنترل علائم اضطراب. کربوهیدرات های تصفیه شده به سرعت در جریان خون جذب می شوند و باعث افزایش قند خون و سطح انسولین می شوند که می تواند علائم اضطراب را شبیه سازی یا بدتر کند.

 

5. گلوتن

گلوتن - پروتئینی موجود در گندم ، چاودار و محصولات جو - می تواند علائم اضطراب را در برخی افراد تحریک کند. همچنین جالب است بدانید که تحقیقات نشان داده است افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن یا آلرژی (بیماری سلیاک) در معرض ابتلا به اضطراب ، افسردگی و سایر اختلالات خلقی هستند. پزشک می تواند آزمایشاتی را برای تعیین حساسیت به گلوتن یا عدم تحمل آن انجام دهد. اگر می خواهید رژیم ضد اضطراب را امتحان کنید و می خواهید بدانید که آیا گلوتن برای شما محرک است یا خیر ، در نظر داشته باشید که آن را به مدت 30 روز از رژیم خود حذف کنید تا ببینید آیا تفاوتی مشاهده می کنید.

معرفی 14 ماده غذایی موثر در کاهش اضطراب 3

6. لبنیات

بله ، درست است: لبنیات می تواند علائم اضطراب را در بعضی افراد بدتر کند ، حتی اگر تحمل لاکتوز نداشته باشند. لبنیات یک ماده غذایی التهابی است و در صورت مصرف زیاد می تواند باعث افزایش آدرنالین و کاهش منیزیم در بدن شود که هر دو باعث ایجاد / بدتر شدن علائم اضطراب می شوند.

معرفی 14 ماده غذایی موثر در کاهش اضطراب 4

 

8 ماده غذایی برای رژیم غذایی ضد اضطراب

1. غذاهای پروبیوتیک

پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در غذاهای خاصی زندگی می کنند. آنها در طی فرآیند تخمیر ایجاد می شوند و شبیه به "باکتری های خوبی" هستند که به طور طبیعی در دستگاه گوارش شما وجود دارد. از آنجا که 70 تا 80 درصد سیستم ایمنی بدن ما در روده قرار دارد ، رژیم غذایی غنی از غذاهای پروبیوتیک به همه موارد از سوء هاضمه و سندرم روده تحریک پذیر گرفته تا آرتروز و سرطان کمک می کند. ارتباط بین پروبیوتیک ها و بیماری های روانی هنوز در حال تحقیق است ، اما بسیاری از افراد متوجه می شوند که افزودن غذاهای پروبیوتیک به رژیم غذایی به تقویت روحیه و کاهش علائم اضطراب کمک می کند. کامبوچا ، میسو ، کلم ترش ، و ترشی ها همه منابع طبیعی عالی پروبیوتیک هستند که می توانند به تقویت ایمنی و سلامت دستگاه گوارش کمک کنند در حالی که (امیدوارم) اضطراب شما را کنترل پذیرتر کنند.

 

2. منیزیم

تحقیقات "منبع طبیعی" (منبع) نامیده می شود ، به شدت نشان می دهد که منیزیم می تواند برای افرادی که از اضطراب رنج می برند بسیار مفید باشد. یک رژیم ضد اضطراب غنی از منیزیم باعث کاهش تولید هورمون استرس کورتیزول و در عین حال تولید سروتونین انتقال دهنده عصبی تقویت کننده روحیه می شود. همچنین می تواند به ثبات قند خون کمک کند ، که به شما کمک می کند تا از بالا و پایین آمدن هورمون ها در بدن که می تواند احساس اضطراب را تقویت کند ، جلوگیری کنید. سبزیجات برگ دار ، غلات سبوس دار ، مغزها ، دانه ها و حبوبات همگی آووکادو و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند.

معرفی 14 ماده غذایی موثر در کاهش اضطراب 1

3. OMEGA-3

اگر طرفدار ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا و ماهی تن ، مغزهای آجیل و مغزها ، دانه ها و روغن های گیاهی هستید ، خوشحال خواهید شد که بدانید اسیدهای چرب امگا 3 اثرات مثبتی بر علائم اضطراب دارند . اگر مطمئن نیستید که به اندازه کافی اسیدهای چرب امگا 3 دریافت می کنید ، با پزشک خود در مورد مکمل ها صحبت کنید تا ببینید آیا آنها برای شما توصیه می شود و بی خطر هستند یا نه!

معرفی 14 ماده غذایی موثر در کاهش اضطراب5

4. ZINC

ما معمولاً در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا از قرص های روی استفاده می کنیم تا به کاهش علائم کمک کنیم ، اما تعداد کمی از ما متوجه می شویم که این ماده معدنی کمیاب بسیار مهم است. این سیستم ایمنی را تقویت می کند ، به جلوگیری از برخی سرطان ها کمک می کند ، به بهبودی از انواع بیماری های پوستی کمک می کند و به بدن کمک می کند تا انتقال دهنده های عصبی مهمی مانند سروتونین را ایجاد کند ، که به تنظیم اضطراب کمک می کند. روی همچنین فعالیت GABA را در مغز افزایش می دهد ، که اثر آرام بخشی و آرام بخشی ایجاد می کند. گوشت قرمز ، صدف ، لبنیات ، تخم مرغ ، آجیل ، دانه ها ، حبوبات و غلات کامل همگی دارای مقدار زیادی روی هستند.

 

5. مس

مس نقش مهمی در اطمینان از عملکرد صحیح سیستم ایمنی ، غدد درون ریز و عصبی ما دارد و به تنظیم انتقال دهنده های عصبی احساس خوب کمک می کند. غذاهایی مانند جگر ، صدف ، گوشت بره ، خرچنگ دریایی ، قارچ ، جو دوسر ، بادام ، بادام هندی ، دانه کنجد و آفتابگردان و شکلات تلخ سرشار از مس هستند. توجه به این نکته مهم است که وقتی سطح مس ما بیش از حد بالا باشد ، می تواند احساس آشفتگی در ما ایجاد کند ، احساس اضطراب و وحشت را افزایش دهد و باعث بی قراری و بی خوابی شود. روی درمانی می تواند در درمان چنین عدم تعادلی موثر باشد ، بنابراین اگر از علائم اضطراب رنج می برید ، در مورد آزمایش سطح روی و مس با پزشک خود صحبت کنید.

 

6. B6

اگر از PMS رنج می برید ، احتمالاً شنیده اید که B6 می تواند به بهبود علائم شما کمک کند ، اما ممکن است متوجه نشوید که می تواند بر اضطراب نیز تأثیر مثبت بگذارد. B6 به ایجاد انتقال دهنده های عصبی مانند سروتونین و GABA کمک می کند ، که هر دو به کنترل اضطراب و افسردگی کمک می کنند ، بنابراین آنها یکی از اجزای مهم رژیم ضد اضطراب هستند. ماهی آزاد ، ماهی تن ، مرغ بدون چربی ، گوشت خوک ، گوشت گاو ، موز ، سیب زمینی شیرین و آووکادو همگی سرشار از B6 هستند.

 

7. ضد سموم

تحقیقات نشان می دهد بین اضطراب و سطح پایین ویتامین های آنتی اکسیدان A ، C و E ارتباط وجود دارد ، در برخی مطالعات اشاره شده است که مکمل غذایی برای مدت 6 هفته علائم اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد . توت ، میوه ها و آجیل ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند ، بنابراین در نظر داشته باشید که این مواد را به رژیم ضد اضطراب اضافه کنید.

 

8. چای های گیاهی

برخی از چای ها به دلیل تأثیرات آرام بخشی بر اضطراب مورد ستایش قرار گرفته اند و از آنجا که فاقد کافئین هستند ، گزینه مناسبی برای کسانی که از نوشیدنی های گرم در طول روز استفاده می کنند ، ارائه می شود. چای بابونه به دلیل کاهش احساس استرس و اضطراب و کاهش مشکلات بی خوابی بسیار مشهور است. منتول موجود در چای نعناع به عنوان یک شل کننده طبیعی عضلات برای کمک به آرامش عضلات متشنج عمل می کند. و چای اسطوخودوس می تواند به کاهش احساس اضطراب ، افسردگی و احساس عمومی تحریک کمک کند.

برای جلوگیری و یا کاهش علائم اضطراب چه غذاهایی بخوریم و چه غذاهایی نخوریم؟

امیدوارم این پست ها به شما کمک کند تا اهمیت تغذیه را در رابطه با سلامت روان خود بهتر درک کنید. اگرچه رژیم ضد اضطراب اختلالات اضطرابی را درمان نمی کند ، اما می توان از برنامه های درمان اضطراب سنتی برای پیشگیری و مدیریت افکار و احساسات اضطرابی استفاده کرد.

ترجمه: سایت ناگهان

 

سایت ناگهان
رژیم غذاییضد اضطرابرژیم غذایی ضد اضطراب

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برخی از مطالب مرتبط با موضوع روانشناسی :








  داغ ترین ها











  ببین و بخند